Reus

El Col·legi Pare Manyanet de Reus actual fou inaugurat el 1991. Dona continuïtat al col·legi Sant Pere Apòstol (1895) fundat per Sant Josep Manyanet al 1895, degut en part, a la amistat que tenia amb el gran arquitecte Sr. Antoni Gaudí. És testimoni de la presència i tasca educativa, quasi ininterrompuda, dels Fills de la Sagrada Família a la ciutat de Reus. Una escola amb àmplies i magnifiques instal·lacions educatives i esportives on es realitzen múltiples activitats. Ofereix l’ escola de música i la Banda-Cobla com a desenvolupament i complement de les diverses intel·ligències i competències en les que educa als seus alumnes.
Actualment, és una escola de tres línies que ofereix les etapes educatives d’ Educació Infantil, Primària i Secundària i properament (2022-23) Batxillerat.
Utilitza metodologies d’aprenentatge centrades en l’alumne/a . Els mestres desenvolupen la seva tasca cercant que cada un dels alumnes promogui al màxim les seves capacitats i competències personals, segons el seu ritme d’aprenentatge. Educa i forma alumnes, per a un futur que ja hi és present, per construir un mon més just i respectuós amb les persones i la natura des de la visió cristiana de la vida i el món..

Podeu concertar una visita

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Assumpte

  El teu missatge

  Consulta les nostres
  xarxes sociales

  Informació de contacte