Llibres

5 propostes de llibres infantils i activitats pels teus fills per aquest estiu

Un cop finalitzat el curs escolar és temps de relaxar-se i gaudir en família del temps de lleure a la muntanya, a la platja, els pobles o la ciutat.
Sigui quina sigui la vostra opció sempre és una bona opció portar a la maleta un llibre. Segur que trobarem el moment ideal per endinsar-nos en la fantàstica aventura de llegir.

Us fem a mans 5 propostes diverses de llibres infantils i d’activitats per a que els vostres fills gaudeixin aquest estiu del senzill fet de llegir.

1. 101 momentos divertidos
Bego & Jordi
Editorial: Libros Cúpula
Temàtica: Hazlo tú mismo
Nombre de pàgines: 232
Sinopsis: Bego i Jordi són YouTubers i és molt probable que els més petits de la casa els gaudeixin molt. En el seu primer llibre mostren un quadern d’activitats per fer sols o en família. És una bona proposta per impulsar la màxima creativitat per pintar, tallar, arrugar, embrutar, trencar i amb el qual jugar i passar-ho bé.

 

 

 

2. Cuentos de Lucía, mi pediatra
Lucía Galán Bertrand
Editorial: Timun Mas Infantil
Temàtica: Infantil | A partir de 3 anys
Nombre de pàgines: 96
Sinopsis: Hola, sóc Lola i tinc cinc anys. Què sento Lola quan visio la meva pediatra? Què és un constipat? Com pot Lola entendre la importància de vacunar-se? Quin conte li explica la seva mare per anar a dormir relaxada? Els més petits es divertiran amb Lola i aprendran molts hàbits saludables.
Des de l’experiència de la seva professió́ i la sensibilitat de la seva maternitat, Lucía Galán ha recopilat contes per acompanyar als més petits en el seu desenvolupament.

 

 

3. Fairy Oak 1. El Secreto de las Gemelas
Elisabetta Gnone
Editorial: Destino Infantil & Juvenil
Temàtica: Infantil | A partir de 9 anys
Nombre de pàgines: 320
Sinopsis: Des de fa més de mil anys, a la mitjanit en punt, ocorre un fet màgic a les cases de Fairy Oak: minúscules fades lluminoses expliquen històries de nens a bruixes d’ulls bons, emocionades i atentes. Estem a la vall de Verdellano, al poble de Fairy Oak, i aquí les coses són des de sempre una mica diferents …

 

 

 

4. Creactivity. Cuadros con brillantes
Varios Autores
Editorial: Timun Mas Infantil
Temàtica: Infantil | A partir de 5 anys
Col•lecció: Educativos Preescolar
Nombre de pàgines: 6
Sinopsis: Deixa via lliure a la teva creativitat en el país de les fades i fes brillar els quadres amb 550 brillants multicolors.

 

 

 

5. Cuentos para niños rockeros
Mario Vaquerizo
Editorial: Espasa
Temàtica: Juvenil
Col•lecció: F. COLECCION
Nombre de pàgines: 224
Sinopsis: Amb el seu peculiar estil i manera d’explicar les coses, Mario Vaquerizo es llança al món dels contes infantils, desgranant fascinants històries de l’univers de la música. Conté 50 il•lustracions dels personatges, realitzades per il•lustradors de primera línia.

 

 

 

Font: www.planetadelibros.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *