DSC05482 Ok

Manyanet, junts és millor: Jornada d’Estiu

El passat divendres 1 de juliol gairebé 400 mestres i professors de les 7 escoles Manyanet de Catalunya ens vàrem reunir a Les Corts per celebrar la primera Jornada d’Estiu. Els dos lemes de la trobada van ser  el ja habitual “Jo sóc Manyanet” (que va sorgir i escampar-se amb força a partir de la campanya d’imatge institucional iniciada el gener d’aquest curs) i el nou “Manyanet: Junts és millor” que volem que prengui força en el grup d’escoles a partir d’ara.

En la primera part de la Jornada, una conferència molt vivencial de Siro Lòpez ens va posar en línia amb la creativitat, l’empenta i el dinamisme propis dels educadors cristians. Els assistents que omplien la sala vam “ballar” i vam riure, però també ens vam sentir interpel·lats per les seves aportacions.

Després d’un bon esmorzar al pati de l’escola, amb photo-call inclòs, els assistents es varen dividir en 15 grups de treball, per etapes, barrejant escoles. El treball consistia en una reflexió gammificada sobre el perfil de l’alumne que es vol promocionar al final de cada etapa, més les metodologies o eines i recursos pedagògics que tenim a les nostres mans per fer-ho possible.

Al final, amb les aportacions del treball realitzat per grups, es va formar un enorme símbol de l’infinit a terra del pati, i tots els assistents, al seu entorn, vàrem ballar una cançó d’ànim i gresca mentre érem fotografiats des d’un drone.

La Jornada va ser possible gràcies a la col·laboració de mestres i professors de diverses escoles i a l’assistència de tots els claustres dels 7 centres. Una autèntica experiència del que diu el nostre lema. Manyanet: Junts és millor!!!

No deixeu de veure la galeria d’imatges que us hem preparat.

Jornada d'Estiu 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *