Entrada Debers Ninos

Deu consells per ajudar els fills a estudiar i fer els deures

Un dels dubtes que es plantegen molts pares i mares és fins on (i com) han d’ajudar els fills a preparar exàmens o fer els deures. Quina és l’actitud adequada? Fins on haig d’arribar? Quina és la línia que separa “ajudar a fer els deures” de “fer-li els deures”?

Hem preparat una infografia amb 10 consells sobre aquest tema i, per preparar-la, hem consultat el llibre Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col.le!), d’en Juanjo Fernández, que imparteix conferències i escriu sobre temes d’educació i família. Al seu web trobareu més informació sobre els seus darrers treballs.

Esperem que aquests consells us resultin d’utilitat!

Infografiadeuresninos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *