8469406236 557065153f B

Ja arriba el Carnestoltes!

Tothom a disfressar-se! Ja arriba una de les festes més estimades pels més petits: el Carnestoltes. És la festa que se celebra abans de la Quaresma, els 40 dies que precedeixen la Setmana Santa. Any rera any, grans i petits treiem les disfresses de l’armari o ens n’inventem de noves. Princesses, mosqueters, arlequins, pallasos, pirates, animalons… més o menys originals, les disfresses ens permeten per uns dies ser qui no som, riure i gaudir. Aquests dies està permés lluir perruques, bigotis, vestits cridaners, barrets extranys i tot el que ens imaginem.

Per ser diferent, et donem unes idees de disfresses originals amb un material econòmic i senzill de trobar: cartró.

  • Disfressar-te d’iPhone, iPod, tablet o Facebook:

 les noves tecnologies estan a tot arreu. Per què no et disfresses de la xarxa social amb més usuaris al món? O d’iPhone? És molt senzill, només cal que agafis una caixa de cartró i imprimeixis les imatges (aplicacions del telèfon, el logo de Facebook), dibuixis els botons, i deixis un espai per la fotografia (o sigui, la teva cara). Ja veuràs què divertit!
  • Disfressar-se de bústia de correus:

 la pots fer de tela, però també molt més senzilla de cartró. Groga, vermella (com la de Gran Bretanya) o també bústia de casa, no t’oblidis de deixar el forat per veure o fes servir la tapa de barret.
  • Disfressar-te de cub de Rubik:

 si ets un nostàlgic dels 80 o simplement t’agrada ara encara completar-lo, pots disfressar-te de cub de rubik. Necessites una caixa quadrada, paper de color vermell, blau, groc, verd, taronja i blanc i col·locar-los en forma de quadrat, ordenats o desordenats, al teu gust.

Els alumnes ja han començat durant tota la setmana a celebrar el Carnestoltes, però els actes més importants tindran lloc aquest divendres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *